Fashion Model Agencyn kautta malleilla on mahdollisuudet hakea ja osallistua kotimaisiin sekä kansainvälisiin kilpailuihin ja karsintoihin. Oletko sinä seuraava suomen edustaja kansainvälisissä tai kotimaisissa kauneuskilpailuissa?

 
 

Missivalmennus

 
 

Järjestämme vuosittain missi katselmuksen ja valmennuksen. Valinnat valmennukseen tapahtuvat katselmuksen kautta, jonne kutsumme kilpailuista kiinnostuneet ehdokkaat, joilla on mahdollisuuksia edetä Suomen sekä kansainvälisten kilpailuiden finaaliin.

Vuosittain mm. Miss Suomi castingeissä ja kilpailussa on nähty mallejamme, niin kirkkaimman kruunun kantajana, kuin perintöprinsessoina. Jos unelmoit misseydestä ja haluat osallistua kauneuskilpailuihin, ota yhteyttä ja kerro se meille. Lähdetään viemään yhdessä unelmaasi eteenpäin.

Miss Suomi kisan ikäraja on 18 - 26-vuotta. Sinun tulee olla hyvä maineinen suomen kansalainen.

Täytä alla oleva hakulomake, sekä lisää linkki kuvaasi, kasvo- ja kokovartalokuvan kanssa. Ei tarvitse olla ammattikuvaajan kuvia, jos sinulla ei sellaisia vielä ole.

Hakulomake
 

KOULUTTAJAT

 
 

Kouluttajina toimivat alan huippukouluttajat, joilla on muoti- ja missimaailman vankka tuntemus. Kouluttajamme ovat työskennelleet alalla yli 10-vuotta ja useat edustaneet Suomea useissa kansainvälisissä kilpailuissa. He valmentavat sinut kotimaisten sekä kansainvälisten kilpailujen uudeksi tähdeksi!

Kouluttajina: Viivi Pumpanen, Lotta Näkyvä (Hintsa), Lola Wallinkoski (Odusoga), Linda Wikstedt, Merja Kupiainen- Groundstroem, Aleksi Marttila jne.

 

Koulutuksen sisältö

 
 

Koulutus järjestetään kerran vuodessa Helsingissä toimistollamme. Koulutuksen kautta saat itsevarmuutta ja oppeja malli- ja kauneuskisoissa pärjäämiseen.

Koulutuksemme sisältää mm. seuraavat osa-alueet:

  • Esiintymistaito (Catwalk, koreografiakoulutus,näyttelijätyö/improvisointi)
  • Tyyli ja imago (meikki, kampaus ja pukeutumistyylit)
  • PR-markkinointitunnit (PR- ja myyntivalmennus, sponsorihaku yms.)
  • Puheilmaisu (äänenkäyttö, mikrofoni, fonetiikka)
  • Personal Trainer (kunto-ohjelmat, ruokavalio)
  • Kansainvälisyys (englannin kieli, kansainväliset kontaktit)
  • Media (yhteistyö median kanssa/ julkisuuskuva,  oma persoonasi)
  • Mallikuvat kilpailuun
  • Lifecoach- vahvuutesi / heikkoutesi
 

Koulutusreferenssejä

 
 

Merja Kupiainen-Groundstroem on kouluttanut vuosien aikana useita julkisuuteen nousseita malleja, juontajia sekä missejä:

Viivi Avellan, Tanja Karpela, Tiina Vierto-Järvilehto, Tiina Laine, Vappu Pimiä, Jaana Pelkonen, Kristiina Komulainen, Helena Säkkinen, Tarja Smura, Arlene Kotala, Maria Drockila, Heidi Willmann, Åsa Lövdahl, Heli Pirhonen, Henna Meriläinen, Janina Frostell, Susanna Sievinen, Krista Järvinen, Tiina Häkämies, Jenni Rautawaara, Kirsi Syrjänen, Jasmin Mäntylä, Jenni Ahola, Milla Puolakanaho, Nina Rakozevitch, Hanna Ek, Susanna Laine,Tatjana Filatova, Linda Wikstedt, Elsi Suolanen, Rita Strömmer, Piia Pasanen, Anu Hälvä, Anu Pekkarinen, Nina Autio, Martina Aitolehti, Viivi Pumpanen, Susanna Turja, Krista Haapalainen, Anni Uusivirta, Anne-Mari Nurminen, Laura Ahola, Lotta Hintsa, Saara Ahlberg, Rosa- Maria Ryyti, Emilia Seppänen  jne.

 
Tästä löydät lisätietoja kansainvälisistä malli- ja missikisoistamme!